chodziło mi bardziej o jego dopracowanie. nie jestem fanem takiego tuningu i nigdy nie podobał mi się ten civic (widziałem go w GT) ale widziałem w ch*j aut, które wyglądały dużo gorzej i stawianie tego auta na równi z jakąś zmasakrowaną calibrą jak dla mnie jest trochę z dupy.
ogólnie takie style chyba szybko przemijają i coś co niektórym mogło się podobać 2-3 lata temu dzisiaj jest uznawane za szczyt wiochy
powiedziałem swoje na temat auta i nie chce mi się więcej o tym rozmawiać. jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć co według mnie jest wiochą to przejrzyj sobie ten temat. wiele razy dawałem tu linki do pokrzywdzonych aut.
Przyznaję że JDM mi się podoba ale znam powiedzenie, że "o gustach się nie dyskutuje" i nie uważam kogoś za gorszego czy mniej znającego się tylko dlatego, że jemu nie podoba się to co mi się podoba.
Nie twierdzę, że to auto nie jest pokrzywdzone ale po prostu nie pasuje mi stawianie go na jednej szali z calibrami przerobionymi w szopie.
W tuningu jest też styl śródziemnomorski, cukierkowy itp. i są ludzie, którym to się podoba. Nie śmieję się z nich tylko dlatego, że mi się to nie podoba
Nie śmieję się z nich tylko dlatego, że mi się to nie podoba
tym sposobem myślenia w ogóle nie powinno być tego tematu.
Skoro ktoś zrobił wieś auto to widocznie mu się to podoba i nie powinniśmy się z niego śmiać.
Co do tego civa - ja nie widzę różnicy między nim a calibrami przerobionymi w szopie.
Obawiam się że nie tylko ja.
Ale ok, jak Ci się auto podoba i tu nie pasuje to spoks, masz prawo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum