Samochód: 147 GTA
Kolor: srebrny
Silnik: 3.2
Moc: jest
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 10:45 am F1 sezon 2008
byl kiedys na forum temat zwiazany z F1 ale nie moglem go znalezc wiec zakladam nowy, nie wierze ze nie ogladacie wyscigow ostatnio Kubica calkiem niezle jezdzi, w ostatnich testach uzyskal 2 i 3 czas
http://sport.interia.pl/r...-kubicy,1111108
zobaczymy co pokaze w Monaco
spoko spoko , koleś daje radę , ja w tym roku wybieram się na GP Węgier , rozmawiałem już troche temu z paroma kolegami z forum i będzie mam nadzieje udany wyjazd
najdroższy bilet 110 E , jechaliśmy w 4 osoby passatem Tdi to wyszło nam paliwo po 100zł od osoby , ze spaniem nie ma problemów w tym miasteczku koło toru wynajeliśmy domek 2 pokoje + łazienka to wyszło po 45 E od osoby za 2 noce , impreza zajebista , żarcie tanie jak barszcz i %% też tylko trzeba skoczyć do budapesztu i odwiedzić jakiś market , szczerze to jest tam połowe taniej niż w polsce , na torze można też kupić browca ale puszka Fostera kosztuje od 5 do 8 E bilet jest na 3 dni , przez 3 dni są też inne ciekawe wyścigi , od zakwaterowania do toru było 15min pieszo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum